Miben tudok segíteni?

Bátran fordulj hozzám, ha:

  • szeretnél egy tartalmas, jól szervezett nyaralást, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a szervezéshez, hogyan valósítsd meg
  • nincs sok időd foglalkozni a tervezgetéssel, vagy nem szeretsz szervezni, kitalálni
  • unod már az ipari méretű turizmust és szeretnél egyéni, testre szabott, csak a te és a veled utazó szeretteid igényeidnek megfelelően összeállított utazást, hogy a lehetőségeidből a legtöbbet hozhasd ki

Hogyan tudok segíteni?

A nyitóoldalon (blogban) számtalan bejegyzést olvashatsz belföldi és külföldi úti célokról, kirándulásokról, utazásokról. Találsz köztük konkrét leírásokat és kedvcsináló írásokat is. Innen meríthetsz ötleteket, információkat.

Az Útitervek oldalon színes, változatos, kellő gondossággal kidolgozott útiterveket találsz. Egy- és több napos, belföldi és külföldi útiterveket egyaránt találsz itt. Ezek igen informatívak és olyan részletességig vannak kidolgozva, hogy ezek segítségével  bátran nekivághatsz egy-egy útvonal, úti cél felfedezésének. Az ezekhez a tartalmakhoz való hozzáférés előfizetéshez kötött. Mindössze 2.000 Ft-ért előfizethetsz a fizetős tartalmakra, majd az előfizetésedért cserébe egy éven keresztül hozzáférsz az oldalon rendszeresen frissülő tartalmakhoz. Ezek az úti leírások mellőzik a személyre szabottságot, de részletgazdagok, átgondoltak, és segítenek téged abban, hogy egy-egy helyszínről már itthon elegendő információhoz juthass és ne ismeretlenül vágj neki az útnak.

Amennyiben személyre szabott, egyedi utazásra vágysz, akkor is bátran fordulj hozzám. Szívesen segítek akár már az utazni vágyók, a  család számára leginkább megfelelő úti cél kiválasztásában és az útiterv, a program kidolgozásában is, de természetesen a konkrét javaslattal hozzám fordulóknak is segítek kellő körültekintéssel, gondoskodással kidolgozni, összeállítani egy rájuk szabott, az egyéni érdekeket (pl. gyerekek életkora, család érdeklődési köre), kívánságokat szem előtt tartó útvonalat, nyaralási tervet!

Igény esetén biztosítom a személyes találkozás lehetőségét. A személyes konzultáció keretében lehetőség nyílik arra, hogy – kicsit az utazni vágyókat is megismerve – személyesen megbeszéljük a vágyakat, igényeket, álmokat. Közreműködésemmel lehetőség nyílik arra, hogy a személyes igényeket felmérve ne csak az útikönyvekben vagy az utazási irodák prospektusaiban fellelhető látnivalókat építsük be az útitervbe, hanem az egyéni igényeknek megfelelően kibővítsük a(z akár természeti, akár kulturális, akár történelmi) látnivalók körét kevésbé ismert, kevésbé látogatott célpontokkal is. Természetesen, amolyan „svédasztalos” programot is összeállíthatunk, amibe minden típusú programból teszünk egy kicsit és így megszületik mondjuk a körutazás, a nyaralás és a túrázás egy sajátos keveréke. A személyes konzultáció óradíja bruttó 5.000 Ft. Amennyiben a konzultáció után megbízást kapok egy személyre szabott utazás összeállítására, úgy a konzultáció díját természetesen levonom az elkészített útiterv árából. A személyre szabott útitervek ára az utazás hosszától, a kidolgozottság mértékétől, a részletgazdagságtól függően átlagosan 10.000 Ft és 40.000 Ft között van. Mivel minden egyes kidolgozott útiterv egyedi, ezért az ár megállapítása is egyedi elbírálás alá esik. Minden megrendelt útirecept mellé ajándékot is adok!

Azoknak az utazóknak, családoknak, akik szívesen megismerkednének a sátoros nyaralás vagy a gyerekkel a hátunkon való túrázás örömeivel, de nem szeretnének máris beruházni egy nagyobb értékű sátorba, hordozóba, lehetőséget biztosítok sátor, illetve gyermek hordozók bérlésére.

Az útvonal, látnivalók, programok megszervezésén és a komplett útiterv, a költségvetés összeállításán túl szívesen nyújtok gyakorlati segítséget is, legyen szó szállásfoglalásról, kompjegy vásárlásról, bármiről, aminek akár nyelvi, akár egyéb akadályai vannak.

Bátran kérj személyre szabott, egyedi ajánlatot!

Gondold végig, mennyit költöttél már eddig olyan utazásokra, melyekre “jobb híján” fizettél be. Hányszor kellett kompromisszumot kötnöd, akár helyszín megválasztásában, akár a szállás, akár a programok vagy bármi más tekintetében, mert az irodák által kínált “csomagokban” nem volt más? Hányszor fizettél olyanért, ami nem egyezett mindenben az elképzeléseddel, de “nem volt jobb”?

Pedig van jobb. Olyan utazás, olyan nyaralás, ami a tiéd. Ami rólad szól és téged tükröz. Mert neked készült. A te vágyaid, a te álmaid. Valósítsd meg őket!