Gyakran ismételt kérdések

Az Útitervekről

Mire kaphatsz választ az Útitervekben?

Például, hogy az adott úti cél felkeresése melyik korosztálynak ajánlott? Vállalható-e az út
kisgyerekkel? Pontosan milyen látványosságok érhetők el az út során?

A kidolgozott Útitervek minden szükséges információra kitérnek, segítségükkel kialakulhat benned egy kép, láthatsz fotókat, olvashatsz részletes leírást. Már itthonról eldöntheted, az adott hely vállalható-e számodra, érdekesnek találod-e, lefedi-e az érdeklődésed.

Miért érdemes előfizetni a csomagáras tartalmakra?

Könnyű legyinteni, hogy ugyan már, a szükséges információt különböző forrásokból bárki összeszedheti, szükségtelen ezért fizetni. Nos, igen. Az interneten számtalan hasznos, és még inkább haszontalan információ kering sok mindenről.

Az itt összefoglalt tudnivalókban egy helyen fellelhető minden olyan információ, ami egy kirándulás vagy utazás sikeréhez nélkülözhetetlen. Nem szükséges az időt további kutakodásra, információszerzésre fordítani, mert egy helyen minden elérhető.

Az itt összegzett információk, ismeretek mind személyes tapasztalatokon alapulnak. Közzétételüket minden esetben megelőzte a helyszínek bejárása.

Kérhetek olyan Útitervet is, amit személyre szabottan Nekem és családomnak készítesz?

Igen. Amennyiben személyre szabott Útitervet kérsz, lehetőséget biztosítok személyes konzultációra. A lehetőségeidet és érdeklődésedet figyelembe véve összeállítok számodra egy úti receptet, melyet követhetsz az utazásod során. Ebben igen részletes útmutatást kapsz az utazás során elérhető, az érdeklődési körödbe tartozó látnivalókról, programokról, stb, illetve részletes tájékoztatást kapsz az utazás várható költségéről, stb, igény szerint segítek megfelelő szállást találni.

Az előfizetésről

Kinek, hogyan, mennyit fizetek?

A katautak.hu weboldalt a Slova Studio s.r.o üzemelteti. Az előfizetési díjat (2 000 Ft/ év) online, PayPal felületen tudod rendezni. Ezt internetes fizetésre alkalmas bankkártyával teheted meg. Ehhez segédletet itt találsz.

A fizetés közvetlenül a PayPal által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a katautak.hu oldalán. A katautak.hu üzemeltetője a kártyád, illetve a mögötte álló számlád adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Az előfizető egy egyedi előfizetői kód segítségével regisztrálhat a katautak.hu oldalra.

Mit kapok, ha előfizetek?

Rendszeresen frissülő tartalmakat. Egy- és több napos, belföldi és külföldi úti recepteket, részletes leírásokat a felkeresni szándékozott úti célról. Egy- vagy több napos kirándulások, túrák esetében részletes információkat találsz arról, kiknek ajánlom az adott tájat, régiót, milyen hosszú egy-egy túra, mit kell magaddal vinni, milyen a terep, stb. Egyéb programok leírásaiban is minden hasznos információt megtalálsz ahhoz, hogy az úti recepttel a kezedben már csak indulnod kelljen. Pl. városlátogatások esetében részletes ajánlásokat találsz a látnivalókról, jegyárakkal, nyitva tartással, stb, aktív programos nyaralások esetén is részletes leírásokat találsz arra vonatkozóan, hogy az adott régióban mit, hogy tudsz felkeresni, megismerni, stb.

Mit vállalok, ha előfizetek?

A szerzői jogok tiszteletben tartását!

A katautak.hu Útitervek oldalának tartalmait (azaz amiért te is fizetsz) nem adod át másnak.

Minden egyéb tartalmat, beleértve a képeket, a Creative Commons Licenc

Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználhatsz.

Az ajándékutalványról

2 000 Ft-ért egy éves online előfizetést vásárolhatsz, illetve adhatsz ajándékba. Az összeg beérkezése után 48 órán belül, az utalványt arra az email címre fogjuk elküldeni, amelyikről kifizetted az összeget. Ez nyomtatott vagy akár email formájában továbbíthatod a megajándékozottnak.
Az utalványon szerepelő előfizetői kód tetszőleges email címmel való regisztrációnál felhasználható. Egy, egyéves előfizetés élesíthetsz vele.

Ha ajándékutalvány szeretnék, mit kell tennem?

 A katautak. hu Útitervek oldalán találsz egy gombot, ELŐFIZETEK felirattal. Erre klikkelve, az oldal egy PayPal felületre fog dobni. Ha már rendelkezel PayPal számlával, azon keresztül is fizetheted az előfizetési díjat. Amennyiben ilyennel még nem rendelkezel, de van internetes fizetésre alkalmas bankkártyád, a mezők kitöltésével (mivel ez angol nyelven érhető el, készítettünk egy utalási segédletet, melyet itt találsz.) utalhatod az előfizetési díjat.

Több ajándékutalvány szeretnék venni, mit tegyek?

Erre természetesen van lehetőséged, kérlek vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, a kapcsolati űrlapot kitöltve!

Mi történik miután kifizettem az előfizetési díjat?

Az összeg beérkezését követően, 48 órán belül, a utaláshoz használt email címedre megküldjük számodra az ajándékutalványt jpg formátumban. Így fog kinézni.

Ezt kinyomtathatod, vagy akár email formájában továbbíthatod a megajándékozottnak, amikor akarod.

Számlát kapok a tranzakcióról?

Alapvetően nem. A PayPal-os fizetés micropayment, az e-mailedre kapott visszaigazolás szolgál bizonylatként.
Ha ettől eltérő számlára van szükséged, kérlek jelezd ezt nekünk a kapcsolati űrlapot kitöltve. Az utalási adataidra (név, cím…) tudunk számlát kiállítani.
Amennyiben céges számláról utalsz és a cég nevére szeretnél számlát kapni; erre is van lehetőség. Érvényes közösségi adószámmal kell rendelkezned (melyet előtte ellenőrzünk) majd kiállítunk számodra egy számlát a befizetésedről. A zökkenőmentes ügyintézés végett ez ügyben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, a kapcsolati űrlapot kitöltve!

Mit kap egész pontosan a megajándékozott? És hogyan használhatja fel a kupont?

Egy kupont kap a kezébe vagy email fiókjába tőled. Ezen szerepelni fog egy egyedi előfizetői kód, melyet akkor kell érvényesítenie, mikor a katautak.hu oldalon regisztrál. Egy előfizetői kódot csak egy személy tud felhasználni.

A regisztrációt követően 48 órán belül megkapja a jogosultságát a katautak.hu oldal teljes tartalmának eléréséhez. Az általa megadott felhasználói névvel és jelszóval egy éven keresztül aktív előfizetéssel rendelkezik.

Kinek adhatok ilyen kupont?

Barátnak, barátnőnek, kirándulni szerető és négy fal közé szorult rokonoknak egyaránt ajánljuk a katautak.hu előfizetését.

Kaptam egy ajándékutalványt, most mihez kezdjek?

Először is, gratulálunk a katautak.hu előfizetésedhez!

Kérlek regisztrálj a katautak.hu-n, majd az adatlapodon add meg az előfizető kódod (regisztrációs segédlet itt). Ezt 48 órán belül aktiváljuk Neked. Az aktív előfizetéseddel látogass oldalunkra minél gyakrabban, használd ki, látogass meg sok, általam összeállított útvonalat, jelezz vissza…

JÁRD VELEM A SAJÁT UTADAT.

 

Az adatvédelemről

A katautak.hu  oldalon megadott adataidat semmilyen formában nem adjuk ki harmadik fél részére.