A kezdetek

Kedves Látogatóm!

Szeretettel üdvözöllek a Katautak.hu oldalon. Ha ide vezetett az utad, bizonyára szeretsz utazni. Talán éppen a következő utazásod tervezgeted, vagy ötleteket gyűjtesz, merre is vedd az irányt. Esetleg azon töröd a fejed, hogyan is tudnád régóta dédelgetett útitervedet megvalósítani.

Váltsd valóra az álmaidat!

Lehet, hogy ötleteket merítve, tapasztalatokat gyűjtve összeáll a kép, elkészül a program, a tervek és néhány hét vagy nap múlva már az autóban ülsz és kezdetét veszi életed egyik legnagyobb kalandja.

Érezheted úgy is, hogy a tökéletes nyaraláshoz jó lenne egy kis útmutatás, támogatás, vagy egyszerűen nem szeretsz szervezni, esetleg nincs rá időd, vagy bármi más akadályoz abban, hogy önállóan szervezz nyaralást.

Felmerülhet a kérdés, hogy hová fordulj segítségért. Keresel, kutatsz, találsz. Utazási irodák tucatjai kínálják a méregdrága, egy kaptafára készült utakat, és talán úgy érzed, szépek és jók, de egyikben sem találod meg maximálisan önmagad és a neked tetsző dolgokat. És jönnek a kétségek, az ellenérzések. Nem élhetsz szabadon a lehetőségeiddel, meg van kötve a kezed az időpontok, a választható szállások, az elérhető látnivalók tekintetében, a fakultatív programok láttán pedig úgy tűnhet, minden országban alig öt-hat említésre méltó nevezetesség akad. Miközben alkalmazkodni kell egy csoport vadidegenhez, akikkel az értékes szabadidődet összezárva töltöd, a felkínált programok sem biztos, hogy mind találkoznak az érdeklődéseddel.

Úgy érzed, valami másra vágysz. Valami olyanra, ami neked szól. Egyénire, egyedire, érdekesebbre, gazdagabbra, változatosabbra, személyre szabottra. Végső soron olyanra, ami rólad szól. Ami a te vakációd, a te szabadidőd, a te pihenésed, a te feltöltődésed.

Jó helyen keresgélsz!

Megértem az érzéseidet, mert én is átéltem őket. És mert több mint egy évtizede a kezembe vettem a sorsom, a szabadságom és hosszú évek óta magam szervezem az utazásaimat. Évi több utazással és számtalan, magunknak, rokonoknak, vagy barátoknak összeállított útitervvel a hátam mögött rengeteg gyakorlati tapasztalatra, helyismeretre, rutinra tettem szert. Hozzám legközelebb a természeti látnivalókkal megtűzdelt utazások állnak, gyakran szervezek aktív pihenést, tele kalandos programokkal, gyönyörű látnivalókkal, és olyan helyekkel, amik többnyire nem szerepelnek az utazási irodák katalógusaiban. De az általam szervezett utazások többsége egyfajta kaleidoszkóp, amiben az aktív programok és a természet szépségei mellett teret kapnak a kulturális látnivalók, vagy éppen az édes semmittevés is.

Szenvedély született!

Amikor csak tehetem, utazom. A saját igényeimnek megfelelően összeállított utazásokkal új világ tárult fel előttem, új perspektívák nyíltak meg. Új életforma részese lettem és végtelen szabadsággal átitatott életérzés kerített a hatalmába. Nincs előttem lehetetlen!

Vegyél te is új irányt és járd a saját utadat!